Beeld, licht en geluid bij diploma-uitreiking

De diploma-uitreiking, het moment waar je van af dag 1 in de brugklas naar toe werkt!
Voor Corona was het vaak een groot feest. Kleine toespraken, het tekenen van het diploma en natuurlijk de borrel, lekkere hapjes en een drankje kan natuurlijk niet missen bij deze gelegenheid. Door de coronacrisis is ook dat helaas nu anders. Maar dat wil niet zeggen dat een diploma-uitreiking niet sfeervol kan zijn. Door het gebruik van ledverlichting bereik je op een makkelijke manier veel sfeer op een diploma-uitreiking. Het is ook minsten zo belangrijk dat alles goed te verstaan is. Het zou jammer zijn als de belangstellenden de mooie verhalen niet kunnen verstaan die verteld worden. Het is dus belangrijk dat licht en geluid van goede kwaliteit zijn.

Beeldverbinding diploma-uitreiking

Ook als je de opnamen van de diplomering later nog eens wilt terug kijken is het belangrijk dat het licht en geluid goed is. Als je na 5 jaar of zelfs later de diplomering nog eens terug wilt kijken is het jammer als je de helft niet verstaat of dat het beeld slecht uitgelicht is.

Licht en geluid op elke locatie

Door Corona mogen er maar een bepaald aantal mensen in de ruimte aanwezig zijn waar de diplomering plaatsvindt. Het kan zelfs zo zijn dat er geen ouders of andere belangstellenden in de ruimte aanwezig mogen zijn. Vandaag de dag is het zeker mogelijk om dit op een andere plek te realiseren zo dat ouders en andere belangstellenden wel fysiek aanwezig kunnen zijn. Of door het zichtbaar en verstaanbaar te maken door gebruik van beeldschermen en speakers op een andere locatie.