Beeld, licht en geluid bij diploma-uitreiking

Gala! het onderwerp wat veel besproken wordt in de examenklassen. Het is een leuke en mooie manier om samen met je klasgenoten afscheid van elkaar en van school te nemen. Naast de mooie kleding en auto’s, is beeld, licht en geluid ook essentieel voor een mooi gala. Het is belangrijk dat alles goed te verstaan en zichtbaar is. Door het gebruik van ledverlichting bereik je op een makkelijke manier een chique omgeving. Het is ook minstens zo belangrijk dat alles goed te verstaan is. Het zou jammer zijn als de belangstellenden de mooie verhalen niet kunnen verstaan die verteld worden. Het is dus belangrijk dat licht en geluid van goede kwaliteit zijn.

Beeldverbinding examen gala

Ook als je de opnamen van het gala later nog eens wilt terug kijken is het belangrijk dat het licht en geluid goed is. Als je na 5 jaar of zelfs later het gala nog eens terug wilt kijken is het jammer als je de helft niet verstaat of dat het beeld slecht is uitgelicht is.

Licht en geluid op elke locatie

Door Corona mogen er maar een bepaald aantal mensen in de ruimte aanwezig zijn waar het gala plaats vindt. Het kan zelfs zo zijn dat er geen ouders of andere belangstellenden in de ruimte aanwezig mogen zijn. Vandaag de dag is het zeker mogelijk om dit op een andere plek te realiseren zo dat ouders en andere belangstellenden wel fysiek aanwezig kunnen zijn. Of door het zichtbaar en verstaanbaar te maken door gebruik van beeldschermen en speakers op een andere locatie.