De afscheidsmusical via een livestream

Dit jaar zullen er tijdens de afscheidsmusical niet alle belangstellende aanwezig kunnen zijn. De maatregelen die gelden tijdens de afscheidsmusical zijn nog niet bekend. Wellicht kan het via een drive-in, in een grote sportzaal of via een livestream.

Thuis live meekijken met de afscheidsmusical

Wij bieden de mogelijkheid om dit bijzondere moment professioneel te livestreamen. Met meerdere camera’s kunnen wij ervoor zorgen dat alle details goed in beeld worden gebracht tijdens het opvoeren van de afscheidsmusical. Naast de camera’s verzorgen wij ook de juiste microfoons indien dit op school niet beschikbaar is.

Waarom de livestream laten verzorgen door schoolherinnering?

Wij hebben al jaren een ruime ervaring met het livestreamen van bedrijfsvergaderingen en feesten, dansvoorstellingen, musicals en modeshows. Daarnaast werken we samen met een bedrijf wat al jaren uitvaarten en bruiloften livestreamd en vastlegt. Onze ervaring op het gebied van filmen en livestreamen is zeer breed.

– Wij gaan voor kwaliteit passend bij het budget
– Wij zorgen voor onze eigen internet verbinding indien nodig
– Wij houden rekening met de privacy van de leerlingen
– Wij denken en helpen mee in de voorbereidingen

De afscheidsmusical op een grotere locatie

Wij kunnen ook helpen bij het verzorgen van licht, geluid en schermen als de afscheidsmusical buiten mag worden opgevoerd. Of wanneer het volgens de maatregelen binnen in een grote sportzaal mag.

Meer informatie over de afscheidsmusical via een livestream?

Neem vrijblijvend met ons contact op of vraag een offerte aan.