Groep 8 eindmusical laten filmen

De eindmusical is voor groep 8 leerlingen op de basisschool een groot ding. Ze kijken er het hele schooljaar naar uit, soms zelfs al wel langer. Hoe gaaf is het om dit moment professioneel en goed vast te leggen voor altijd?

Schoolherinneringen biedt verschillende mogelijkheden voor het opnemen van de eindmusical van groep 8. Ook kunnen we de musical en afscheidsavond volledig livestreamen en online uitzenden op internet.

Onze mogelijkheden voor het filmen van de afscheidsmusical

Voor de opnames kun je kiezen voor een eenvoudige oplossing met 1 vaste camera maar ook voor een optie met meerdere bemande camera’s en alles daar tussen in. Hierdoor hebben we voor elk budget een oplossing.

Voor het opnemen van de eindmusical maken we gebruik van professionele camera’s en microfoons. Hierdoor zijn de gespeelde scènes in de musical niet alleen goed te zien maar ook goed te verstaan. De film van de afscheidsmusical kan altijd terug gekeken worden. Dit is leuk direct na de musical voor de leerlingen zelf maar over 10 jaar is het nog net zo leuk om jezelf terug te zien. Het opnemen van de afscheidsmusical blijft een herinnering voor altijd.

Hoe leveren wij de film van de musical af?

Het afleveren van de film kan via een online link, USB Stick of zelfs nog DVD dit laatste raden wij wel af omdat de kwaliteit hiervan vele maler lager is dan via een online download link of USB stick.

Meer weten?

Meer weten over het laten opnemen van de afscheidsmusical van groep 8? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.