Voorwaarden

Genoemde prijzen op de gehele website zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzingen. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden van toepassing en tevens ook de algemene voorwaarden van van Ei naar Kip deze zijn te vinden via www.vaneinaarkip.nl/av.

Indien u vragen heeft zijn wij bereikbaar via de contactgegevens op pagina contact.

 

Video
Eenvoudige videomontage
De montage bestaat uit het toevoegen van eventuele diapresentaties en het logo van de school. Daarnaast maken we een mooi begin en einde van de video.

Professionele videomontage
De montage bestaat uit kleurcorrectie, audiocorrectie, toevoegen van muziek, het toevoegen van eventuele diapresentaties en het logo van de school. Voor de herinneringsvideo’s is 1 correctie inbegrepen. Daarnaast maken we een mooi begin en einde van de video.

Drukwerk
De vormgeving
De vormgeving bestaat uit het verwerken in een basisvormgeving van de, in één keer compleet aangeleverde en vooraf gecorrigeerde, inhoud. De huisstijlkleuren en het logo van de school zal hierbij in het gehele magazine worden toegepast. De eerste opzet zal worden voorgesteld per mail. Aan de hand daarvan zal er één aanpassingsronde worden toegepast en het magazine uiteindelijk druk gereed worden gemaakt.

 

Algemeen
Reiskosten
Standaard zit er 20km aan reiskosten inbegrepen vanaf Veenendaal. Dit betreft één keer heen en weer en betekend dat er in een straal van 10km geen reiskosten worden gerekend vanaf Veenendaal. Eventuele extra reiskosten inclusief reistijd zijn 1 euro per kilometer.

Levertijden video
Herinneringsvideo’s (slideshow, videodagboek enz.)
circa 5 werkdagen, na opnamen

After movies
circa 5 werkdagen, na opnamen

Musical/afscheidsavond videoregistratie
circa 8 werkdagen, na opnamen

Diploma-uitreiking videoregistratie
circa 8 werkdagen, na opnamen

Levertijden foto
Musical/afscheidsavond fotografie
circa 8 werkdagen, na opnamen

Portretfoto’s
circa 5 werkdagen, na opnamen

Levertijden drukwerk
Herinneringsmagazine basic
circa 12 werkdagen

Herinneringsmagazine uitgebreid
circa 12 werkdagen

Persoonlijke cover magazine
circa 15 werkdagen

Eventueel is het ook mogelijk dat wij de video en/of foto’s op de eerst volgende werkdag opleveren dit is mogelijk in vooraf overleg, hier zullen extra kosten voor gerekend worden. Ook bij drukwerk is een spoedlevering in vooraf overleg mogelijk. Deze levertijden gelden indien alle benodigde informatie en bestanden op tijd zijn ontvangen.

Oplevering
De oplevering gebeurt digitaal via een downloadlink. Indien er geprinte foto’s, drukwerk of USB-sticks zijn besteld, zullen wij deze opsturen naar de school zodat ze verder verspreid kunnen worden.

Privacy
Na het opleveren verwijderen wij alle originele en ruwe bestanden. De school of opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het maken van back-ups en het bewaren van het opgeleverde eindproduct.

Schade bij optie “Simpel: 1 camera registratie”
Indien er schade ontstaat aan onze appratuur/materialen tijdens het gebruik hiervan kunnen wij ten aller tijde de opdrachtgever hiervoor aansprakelijk stellen. Dit geld voor elke vorm van schade die er ontstaat tijdens, voor en/of na het gebruik van de appratuur/materialen wanneer wij er zelf niet bij aanwezig zijn. Tenzij dit hem in redelijkheid niet kan worden aangerekend. De opdrachtgever is verplicht alle schade en elk gebrek aan de appratuur/materialen onmiddellijk schriftelijk aan Schoolherinnering te melden via de welbekende contactgegevens.

Opname niet gestart “Simpel: 1 camera registratie”
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld wanneer een opname niet goed gestart is wanneer er is gekozen voor optie: ‘Simpel’. Wij zullen wel een mindering van kosten inrekening brengen doordat wij de montage niet hoeven te doen. De opdrachtgever is er bij deze optie altijd zelf verantwoordelijk voor dat de video/audio opname goed loopt. Wanneer de opname plotseling stopt neem dan direct contact met ons op.

Versie
05-2023 v3.1