Voorwaarden

Genoemde prijzen op de gehele website en in ons PDF document zijn exclusief BTW. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden van toepassing.

Indien u vragen heeft zijn wij bereikbaar via de contactgegevens op pagina contact. Ook de algemene voorwaarden van van Ei naar Kip zijn van toepassing op de diensten van Schoolherinnering. Deze zijn te vinden via www.vaneinaarkip.nl/av.

 

Video

Reiskosten

De eerste 50 kilometer zijn inbegrepen daarna vragen wij € 0,25 per kilometer vanaf Veenendaal.

Eenvoudige videomontage

De montage bestaat uit het toevoegen van eventuele diapresentaties en het logo van de school. Daarnaast maken we een mooi begin en einde van de video.

Professionele videomontage

De montage bestaat uit kleurcorrectie, audiocorrectie, toevoegen van muziek, het toevoegen van eventuele diapresentaties en het logo van de school. Voor de herinneringsvideo’s is 1 correctie inbegrepen. Daarnaast maken we een mooi begin en einde van de video.

Extra uren

Hieronder staat een overzicht hoelang wij op locatie aanwezig zullen zijn. Deze tijden zijn inclusief afbouw en opbouw. Wanneer wij langer aanwezig moeten zijn zullen wij extra kosten in rekening brengen. Deze bedragen € 50,- per persoon, per uur. Indien de opbouwtijd en/of afbouwtijd langer duren doordat er een probleem aan onze kant is zullen we deze extra tijd niet rekenen. Wel wordt de extra tijd in rekening gebracht wanneer er vertraging optreed door bijvoorbeeld de locatie of medewerkers.

Simpel: 1 camera registratie;
1 uur aanwezig op locatie is inbegrepen voor uitleg, ophalen en installeren van de camera.

Basic: 2 camera registratie;
Maximaal 2 uur aanwezig op locatie + circa 2 uur opbouw/afbouw tijd, totaal 4 uur is inbegrepen. 

Uitgebreid: 4 camera registratie;
Met 2 personen zullen wij maximaal 2 uur aanwezig zijn op locatie + circa 2,5 uur opbouw/afbouw tijd, totaal 9 uur is inbegrepen voor 2 personen.

Interview met leerlingen;
Maximaal 3 uur aanwezig op locatie + circa 1 uur opbouw/afbouw tijd, totaal 4 uur is inbegrepen.

Levertijd

Herinneringsvideo’s (selfie en slideshow)                            circa 3 werkdagen
Musical/afscheidsavond videoregistratie                             circa 8 werkdagen

Eventueel is het ook mogelijk dat wij de video op de eerst volgende werkdag opleveren. De extra kosten hiervoor bedragen € 150,-. Deze levertijden gelden indien alle benodigde informatie en bestanden op tijd is ontvangen (minimaal 2 werkdagen van tevoren.)

Oplevering

De oplevering gebeurt digitaal via een downloadlink beveiligd met een wachtwoord.

Privacy

Na het opleveren van de video(‘s) verwijderen wij alle originele opnamebestanden. Daarnaast zijn onze privacy voorwaarden van toepassing, deze zijn te vinden via: www.vaneinaarkip.nl/privacy.

 

Herinneringsmagazine
De vormgeving
De vormgeving bestaat uit het verwerken in een basisvormgeving van de, in één keer compleet aangeleverde en vooraf gecorrigeerde, inhoud. De huisstijlkleuren en het logo van de school zal hierbij in het gehele magazine worden toegepast. De eerste opzet zal worden voorgesteld per mail. Aan de hand daarvan zal er één aanpassingsronde worden toegepast en het magazine uiteindelijk druk gereed worden gemaakt.
Levertijd
Herinneringsmagazine basic                                                     circa 10 werkdagen
Herinneringsmagazine uitgebreid                                            circa 10 werkdagen
Persoonlijke cover magazine                                                     circa 12 werkdagen
Oplevering
De magazines worden afgeleverd op school zodat deze verder verspreid kunnen worden aan de leerlingen en leraren.

Privacy

Het drukken wordt uitgevoerd door Drukkerij Cunera in Rhenen. Na het opleveren van het magazine verwijderen wij alle originele bestanden. Daarnaast zijn onze privacy voorwaarden van toepassing, deze zijn te vinden via: www.kiplabel.nl/privacy-en-cookieverklaring.

 

Fotografie

Reiskosten

De eerste 50 kilometer zijn inbegrepen daarna vragen wij € 0,25 per kilometer vanaf Veenendaal.

Extra uren

Hieronder staat een overzicht hoelang wij op locatie aanwezig zullen zijn. Deze tijden zijn inclusief afbouw en opbouw. Wanneer wij langer aanwezig moeten zijn zullen wij extra kosten in rekening brengen. Deze bedragen € 50,- per persoon, per uur. Indien de opbouwtijd en/of afbouwtijd langer duren doordat er een probleem aan onze kant is zullen we deze extra tijd niet rekenen. Wel wordt de extra tijd in rekening gebracht wanneer er vertraging optreed door bijvoorbeeld de locatie of medewerkers.

Afscheidsavond fotografie;
Maximaal 3 uur aanwezig op locatie + circa 0,5 uur opbouw/afbouw tijd, totaal 3,5 uur is inbegrepen.

Portretfotografie;
Maximaal 2 uur aanwezig op locatie + circa 0,5 uur opbouw/afbouw tijd, totaal 2,5 uur is inbegrepen.

Levertijd

Musical/afscheidsavond fotografie                  circa 7 werkdagen
Portretfoto’s                                                          circa 5 werkdagen

Oplevering

De oplevering gebeurt digitaal via een downloadlink beveiligd met een wachtwoord. Indien er geprinte foto’s zijn besteld, zullen wij deze opsturen naar de school zodat ze verder verspreid kunnen worden.

Privacy

Na het opleveren van de foto‘s verwijderen wij alle originele opnamebestanden. Daarnaast zijn onze privacy voorwaarden van toepassing, deze zijn te vinden via: www.vaneinaarkip.nl/privacy.  Het fotodrukwerk wordt gedaan door HEMA. De foto’s worden gemaakt door Greenfield Visuals in opdracht van van Ei naar Kip.

 

Algemeen

Drukte

Doordat wij voor de diensten met betrekking tot de musical- en afscheidsavonden maar een korte periode van het jaar inzetbaar kunnen zijn. Is het mogelijk dat wij dubbele aanvragen krijgen. Hierdoor zijn wij vrij om te kiezen voor een alternatief mediabedrijf of freelancer die onder onze naam werkt.

Schade bij optie “Simpel: 1 camera registratie”
Indien er schade ontstaat aan onze appratuur/materialen tijdens het gebruik hiervan kunnen wij ten aller tijde de opdrachtgever hiervoor aansprakelijk stellen. Dit geld voor elke vorm van schade die er ontstaat tijdens, voor en/of na het gebruik van de appratuur/materialen wanneer wij er zelf niet bij aanwezig zijn. Tenzij dit hem in redelijkheid niet kan worden aangerekend. De opdrachtgever is verplicht alle schade en elk gebrek aan de appratuur/materialen onmiddellijk schriftelijk aan Schoolherinnering te melden via de welbekende contactgegevens.

Opname niet gestart “Simpel: 1 camera registratie”
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld wanneer een opname niet goed gestart is. Wij zullen wel een mindering van kosten inrekening brengen doordat wij de montage niet hoeven te doen. De opdrachtgever is er bij deze optie altijd zelf verantwoordelijk voor dat de video/audio opname goed loopt. Wanneer de opname plotseling stopt neem dan direct contact met ons op.

Versie

05-2020 v3.0