Een aftermovie van het examengala en de diploma-uitreiking

De diploma-uitereiking of het examengala is voorbij en dan? Hoe mooi is het als leerlingen enkele dagen na afloop van de uitreiking of het gala een video kunnen bekijken waarin alle herinneringen weer terug komen van deze bijzondere dag of avond. Met een aftermovie van deze bijzondere gebeurtenissen kunnen leerlingen, ouders en docenten jarenlang nagenieten.

Wat is een aftermovie?

Een aftermovie is een korte samenvattende video die de sfeer weergeeft van een evenement, bijvoorbeeld de diploma-uitreiking of het examengala. Kijkers kunnen door het zien van de beelden alles weer makkelijk herbeleven, in de week erna, maar ook zeker jaren later. Lees hier meer over wat een aftermovie is.

Voordelen van een aftermovie

Als school kun je de aftermovie gebruiken als promotie van hoe gaaf jullie examengala’s zijn. Veel leerlingen zullen bij het kiezen van een school namelijk ook kijken naar welke gave dingen er georganiseerd worden. Een goed galafeest en een mooie verzorgde diploma-uitreiking horen daar natuurlijk ook bij.

Kosten van een gala of diploma-uitreiking aftermovie

De kosten voor het laten maken van een aftermovie van het examengala of de diploma-uitreiking zijn afhankelijk van de wensen. Hieronder staan twee verschillende voorbeelden. Benieuwd wat de kosten zijn voor uw school? Neem vrijblijvend met ons contact op voor een offerte.

Basic

✔ 1 Cameraman
✔ Video bestaande uit sfeerbeelden
✔ Muziekrechten
✔ 45 seconden aftermovie

Kosten vanaf: € 750,00


Uitgebreid

✔ 2 cameramannen
✔ Drone opname

✔ Video bestaande uit sfeerbeelden + live geluid
✔ Muziekrechten
✔ 45 seconden aftermovie
✔ 120 seconden aftermovie
✔ 25 seconden aftermovie (staand voor Instagram Stories)

Kosten vanaf: € 1.750,00