Support

Op deze pagina staan tips en oplossingen voor problemen die zich voor kunnen doen tijdens het bekijken van de livestream.

Hoe werkt het?

 1. Ga naar de gegeven link of type de link over in uw internetbrowser (zoals Chrome, Edge of Safari) en druk op enter. Let erop dat als u de link intypend geen type fouten maakt.
  Vaak ziet de link er als volgt uit:
  www.schoolherinnering.nl/live/schoolnaam
 2. U bent nu op de speciale pagina op onze website waar de livestream te zien zal zijn. Type het wachtwoord in bij “enter password” en klik knop “submit”. Zie rode pijl hieronder op de afbeelding.
 3. Geniet van de stream!

LET OP: De link wordt uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling en/of uitreiking actief.


(2) Voorbeeld weergave wachtwoord invullen en submit knop.

Problemen of werkt het niet?

Het wachtwoord doet het niet?
Krijgt u de melding “Sorry, that’s not the password” ? Controleer dan goed of u het juiste wachtwoord heeft ingevuld. Het wachtwoord dient zonder hoofdletters ingevuld te worden.

De stream blijft happeren
Dit zou aan uw internet verbinding kunnen liggen. Het is eventueel mogelijk om dan in een lagere kwaliteit mee te kijken. Dit kunt u doen door op het tandwieltje te klikken rechts op de player. Deze word zichtbaar als u met uw muis over de video beweegt. Hoe lager het getal voor de hoe lager de kwaliteit is. Voorbeeld: 720p is een hogere kwaliteit dan 240p.

Blijft de stream herhalen? Of doet hij het niet?
U kunt proberen om de pagina te herladen, meestal lost dit de problemen op. Klik hier voor meer uitleg over het herladen van een webpagina. Indien dit niet zo is kunt u ons bellen via 06-50404114.

Enkele tips

 1. Zorg dat u op tijd inlogt en klaar zit om de livestream te bekijken. Een half uur voor aanvang starten wij de livestream alvast met een muziekje zodat u alvast alles kan testen.
 2. Neem de tijd, doordat wij live uitzenden kan het zijn dat de voorstelling en/of uitreiking uitloopt. En doorgaat na de geschatte eindtijd.
 3. De livestream is niet op pauze te zetten. Pak daarom voordat de livestream begint alvast wat lekkers.
 4. Zorg dat uw laptop, computer, tablet of telefoon een stabiele internetverbinding heeft en aan stroom ligt. Zodat hij tijdens de livestream niet plotseling uitvalt.

Meer weten over ons en wat wij nog meer doen? Bekijk onze website schoolherinnering.nl

Mochten er vragen zijn neem dan met ons contact op.

Uitleg video player

 Volledig scherm weergave
 Volume van het geluid aanpassen
 Beeldkwaliteit aanpassen
Deze iconen worden zichtbaar wanneer u met de muis over de video beweegt.