Wie zijn wij?

Het is altijd fijn om te weten welke gezichten er zitten achter een bepaald concept. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor. Na een korte brainstorm sessie hebben wij schoolherinnering.nl opgezet in samenwerking met een aantal ondernemers uit de buurt.

Onze visie
Als wij terugdenken aan de basisschool zijn de herinneringen die het eerst terugkomen de musical en schoolkamp. De leerlingen die in 2020 in groep 8 zitten, zullen groep 8 misschien alleen herinneren aan het jaar met “corona”. Helaas, een jaar later, zitten we nog steeds in dezelfde pandemie. Daarom willen wij middels onze kennis op het gebied van video en grafisch ontwerp toch een leuke herinnering kunnen maken. We begrijpen dat niet elke school alle budgetten heeft, daarom hebben wij verschillende pakketten gemaakt zodat er voor ieder budget wat mogelijk is.

Feedback of opmerkingen?
Wij staan open voor feedback en verbeterpunten. Mocht u iets kwijt willen over schoolherinnering dan kunt u ons bereiken via pagina contact. Ook wanneer u zelf een idee of dienst aanbiedt die bijdraagt aan onze visie horen wij graag van u.

Wij zijn CJP partner

Wanneer leerlingen zelf een bijdragen leveren aan de productie en hier van leren kan er een deel van de kosten worden verrekend met het eventuele beschikbare budget van CJP. Meer weten? Kijk op www.CJP.nl.

Over ons

Kevin Ike

Kevin Ike

Filmmaker

Vanaf groep 5 op de basisschool was ik al te vinden achter de camera. Van verjaardagen en speciale activiteiten maakte ik een korte impressie video‘s en gaf deze als herinnering aan m’n klasgenoten. Ook heb ik als groep 8 leerling mijn eigen musical gefilmd.

Deze liefde voor film zal ik nooit loslaten. Sinds 2016 ben ik eigenaar van van Ei naar Kip filmproducties in Veenendaal.

Erika Koster

Erika Koster

Grafisch vormgeefster

De basisschool heeft met recht het woord basis in de naam, want daar leg je de basis voor de toekomst. Op de kleuterschool begin je al met tekenen en mooie dingen maken en eigenlijk ben ik daar nooit mee gestopt. Als grafisch ontwerper word ik heel blij van mooie ontwerpen maken.

In 2013 ben ik gestart met K.I.P. label en mijn slogan is: Een goed ontwerp brengt een glimlach met zich mee!

Larissa Ike - Groeneveld

Larissa Ike - Groeneveld

Fotograaf

Tijdens mijn tijd op de basisschool was ik al veel bezig met fotografie. Kwaliteit en perfectie was toen al zichtbaar in mijn doen en laten. De jaren erna heb ik mijn passie voor fotografie niet verloren.

Sinds april ben ik gestart met Greenfield Visuals. Daarmee leg ik graag gebeurtenissen van mensen vast op foto, waardoor zij een mooie herinnering voor later hebben.

André Spaander

André Spaander

Licht- en geluidsman

Mijn passie voor licht- en geluidstechniek is al op de basisschool ontstaan. Vanaf jonge leeftijd heb ik mij in dit vakgebied ontwikkeld en stond ik op de voorste rij als er iets met licht of geluid moest gebeuren. Zo was ik tijdens mijn eindmusical verantwoordelijk voor de techniek.

Inmiddels heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken: sinds 2017 ben ik eigenaar van Spaander Productions!

Bekijk hier onze commercial

Onze contactgegevens

van Ei naar Kip
Stationsplein 14
3901 ES Veenendaal
06 – 50 40 41 14 
info@vaneinaarkip.nl
www.vaneinaarkip.nl

K.I.P. label
Turbinestraat 8G
3903 LW Veenendaal
0318 – 830 990
info@kiplabel.nl
www.kiplabel.nl

Greenfield Visuals
J.P.C. Leinweberstraat 4c
3905 EJ Veenendaal
06 – 27 13 98 40
info@greenfieldvisuals.nl
www.greenfieldvisuals.nl

Spaander Productions
Regge 21
3904 NM Veenendaal
06 – 12 99 75 06
andre@spaanderproductions.nl

Schoolherinnering is ook te vinden op www.audiovideo-info.nl.