Licht en geluid voor eindmusical en diploma-uitreiking

Ons aanbod is zeer divers, hieronder staan twee verschillende mogelijkheden. Voor het uitlichten en verlichten van het podium waar de musical of de uitreiking wordt gehouden. En het versterken van het geluid.

Verlichten van de ruimte

Goede verlichting heeft een grote toegevoegde waarde voor een musical, gala en een diplomering. Met het plaatsen van enkele gekleurde led-spots kunnen wij snel en makkelijk zorgen voor meer sfeer in iedere ruimte.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden qua verlichting. Deze kunnen uiteraard ook met elkaar gecombineerd worden

✔ Uitlichten van het podium

✔ Uitlichten van de zaal

✔ Sfeer- en effectverlichting op het podium

Wij kunnen ook een 3D lichtplan maken zodat u een nog beter beeld krijgt van de mogelijkheden.

Vragen of op zoek naar een passende oplossing? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kosten vanaf €225,00


Versterken van geluid

Goed verstaanbaar zijn in de ruimte en/ of op de livestream is misschien wel het belangrijkste onderdeel een musical, gala en een diplomering. Dit kunnen wij uiteraard professioneel verzorgen.

Hiervoor zijn verschillende opties mogelijk, Die uiteraard ook met elkaar gecombineerd kunnen worden

✔ Richtmicrofoons op en rondom het podium

✔ Handmicrofoons

✔ Headsets

Het afspelen van muziek en of video’s kunnen wij natuurlijk ook verzorgen. Vragen of op zoek naar een passende oplossing? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kosten vanaf €225,00

Wij verzorgen licht en geluid voor scholen

Het organiseren van een eindmusical in groep 8 en de diploma-uitreiking op de middelbare school zijn belangrijke momenten in het leven van een leerling. Het is dan ook van groot belang dat deze gebeurtenissen tot in de puntjes worden verzorgd, met name op het gebied van licht en geluid. Want van een krakende microfoon wordt niemand vrolijk. Of wanneer iemand niet te zien is vanuit de zaal omdat hij of zij niet goed is uitgelicht.

Eventueel kunnen wij ook schermen en beamers regelen voor het weergeven van foto’s, video’s en PowerPoint dia’s. Als het gaat om beeldschermen en beamers, is het belangrijk om te kiezen voor de juiste opties. Hierbij kun je denken aan projectoren en LED-schermen. Het is belangrijk om te zorgen voor de juiste afmetingen en resoluties van de schermen, om ervoor te zorgen dat alle beelden goed te zien zijn voor het publiek. Wij denken hierin mee wat de beste oplossing is voor jullie school.

Beeld, licht en geluid bij diploma-uitreiking

Gala! het onderwerp wat veel besproken wordt in de examenklassen. Het is een leuke en mooie manier om samen met je klasgenoten afscheid van elkaar en van school te nemen. Naast de mooie kleding en auto’s, is beeld, licht en geluid ook essentieel voor een mooi gala. Het is belangrijk dat alles goed te verstaan en zichtbaar is. Door het gebruik van ledverlichting bereik je op een makkelijke manier een chique omgeving. Het is ook minstens zo belangrijk dat alles goed te verstaan is. Het zou jammer zijn als de belangstellenden de mooie verhalen niet kunnen verstaan die verteld worden. Het is dus belangrijk dat licht en geluid van goede kwaliteit zijn.

Beeldverbinding examen gala

Ook als je de opnamen van het gala later nog eens wilt terug kijken is het belangrijk dat het licht en geluid goed is. Als je na 5 jaar of zelfs later het gala nog eens terug wilt kijken is het jammer als je de helft niet verstaat of dat het beeld slecht is uitgelicht is.

Licht en geluid op elke locatie

Door Corona mogen er maar een bepaald aantal mensen in de ruimte aanwezig zijn waar het gala plaats vindt. Het kan zelfs zo zijn dat er geen ouders of andere belangstellenden in de ruimte aanwezig mogen zijn. Vandaag de dag is het zeker mogelijk om dit op een andere plek te realiseren zo dat ouders en andere belangstellenden wel fysiek aanwezig kunnen zijn. Of door het zichtbaar en verstaanbaar te maken door gebruik van beeldschermen en speakers op een andere locatie.

Beeld, licht en geluid bij diploma-uitreiking

De diploma-uitreiking, het moment waar je van af dag 1 in de brugklas naar toe werkt!
Voor Corona was het vaak een groot feest. Kleine toespraken, het tekenen van het diploma en natuurlijk de borrel, lekkere hapjes en een drankje kan natuurlijk niet missen bij deze gelegenheid. Door de coronacrisis is ook dat helaas nu anders. Maar dat wil niet zeggen dat een diploma-uitreiking niet sfeervol kan zijn. Door het gebruik van ledverlichting bereik je op een makkelijke manier veel sfeer op een diploma-uitreiking. Het is ook minsten zo belangrijk dat alles goed te verstaan is. Het zou jammer zijn als de belangstellenden de mooie verhalen niet kunnen verstaan die verteld worden. Het is dus belangrijk dat licht en geluid van goede kwaliteit zijn.