Videodagboek voor groep 8 leerlingen

Wanneer leerlingen zelf een video willen maken kunnen wij de montage en videobewerking verzorgen van deze video’s. We maken dan een mooi videodagboek met alle reacties van leerlingen over hun tijd op school. Ook kunnen wij eventueel zelf het interview verzorgen. Kortom, wij maken een unieke herinneringsvideo voor leerlingen van groep 8. In de vorm van een dagboek waarin leerlingen hun leukste verhalen delen.

Interview met leerlingen

De leerlingen vertellen elk wat hun beste herinnering is van de basisschool of wat hun grootste blunder was op school. Alle leuke en spontane reacties bewerken wij tot 1 mooie video van circa 5 minuten. Wij zullen maximaal 3 uur aanwezig zijn om met alle leerlingen voor de camera een interview af te nemen.

Wat zit er allemaal bij?

✔ Interview met leerlingen voor de camera (op afstand)
✔ Toevoeging van aangeleverde foto’s en video’s
✔ Professionele videomontage

Kosten vanaf : € 750,00


Selfiegroet video

Leerlingen maken zelf een video met daarin hun herinnering aan de basisschool. Van al deze reacties maken wij een mooie compilatievideo. De video zal maximaal 10 minuten duren, indien gewenst voegen wij er tekst en muziek aan toe. Zo wordt het een echt persoonlijke herinneringsdocument voor alle leerlingen.

Wat zit er allemaal bij?

✔ Muziek naar keuze
✔ Toevoeging van tekst

✔ Bewerking aangeleverde video’s

Kosten vanaf: € 180,00