Diploma-uitreiking via een livestream

Helaas kan ook dit jaar niet iedere belangstellende aanwezig zijn bij je diploma-uitreiking. De maatregelen veranderen en wijzigen om de zoveel tijd. Welke maatregelen er gelden tijdens jouw diploma-uitreiking is nog niet bekend. Wellicht kan de uitreiking plaatsvinden aan de hand van een drive-in, in een grote sportzaal of via een livestream.

Thuis live meekijken met de diploma-uitreiking

Wij, van Schoolherinnering, bieden de mogelijkheid om dit hoogtepunt professioneel te livestreamen. Met één of meerdere camera’s kunnen wij ervoor zorgen dat alle details en iedere gediplomeerde goed in beeld wordt gebracht tijdens de uitreiking. Naast de camera’s kunnen wij ook de juiste microfoons verzorgen. Zodat niet alleen het beeld, maar ook het geluid van goede kwaliteit is. Daarnaast is het ook mogelijk om het examen gala live te streamen.

De diploma-uitreiking op een grotere locatie

Schoolherinnering kan ook het licht, geluid en eventuele led-schermen verzorgen. Ook kunnen wij grote (sport)zalen of buitenlocaties voorzien van de juiste materialen zodat het beeld en het geluid van de livestream van hoogwaardige kwaliteit is. Lees hier meer over de mogelijkheden van het verzorgen van licht en geluid bij de diploma-uitreiking.

Corona-proof de uitreiking van het diploma

Het livestreamen van de uitreiking kan volledig corona-proof en is aan te passen aan de maatregelen die er op dat moment gelden. Wanneer er wel live publiek aanwezig mag zijn in de zaal. Kunnen wij ook in een hybirde vorm livestreamen. Lees hier meer over het corona-proof organiseren van de diploma-uitreiking en het examen gala.

Waarom kiezen voor een livestream van schoolherinnering?

Wij hebben al jaren ervaring met het livestreamen van verschillende evenementen. Hierbij kun je denken aan: bedrijfsvergaderingen, feesten, dansvoorstellingen, musicals en modeshows. Daarnaast werken we samen met een bedrijf wat al jaren uitvaarten en bruiloften streamt en vastlegt. Onze ervaring op het gebied van filmen en livestreamen is zeer breed en kan op verschillende manieren en voor verschillende doeleinden worden ingezet.

– wij gaan voor kwaliteit passend bij het budget

– wij zorgen voor een eigen stabiele internetverbinding (indien nodig)

– wij houden rekening met de privacy van de gediplomeerden

– wij denken en helpen mee in de voorbereidingen

Meer informatie over een diploma-uitreiking via een livestream

Neem vrijblijvend met ons contact op of vraag een offerte aan. Wij denken graag met je mee!