Diploma-uitreiking laten livestreamen

Een diploma-uitreikingen zal ook dit jaar steeds vaker gelivestreamd worden dan voorheen. Dit omdat niet alle belangstellenden erbij mogen en/of kunnen zijn in verband met het coronavirus. Een oplossing voor dit probleem is het livestreamen van de uitreiking of het gala.

Voor het livestreamen van een diploma-uitreiking of een gala biedt schoolherinnering verschillende oplossingen. Deze oplossingen zijn er voor elk budget en elke omvang van het evenement. Er kan een livestream gecreëerd worden met het gebruik van 1 camera, maar ook met meerdere camera’s. Ook het licht en geluid kan volledig verzorgd worden. Zo kan er voor een complete ervaring worden gezorgd voor de thuiskijkers.

Uiteraard wordt de livestream niet alleen uitgezonden maar ook gelijk opgenomen. Zo kunnen de gediplomeerden of de afwezigen de uitreiking altijd nog terugkijken.

Schoolherinnering zorgt voor de volledige productie

Wanneer je een diploma-uitreikingen via een livestream wilt uitzenden zijn er een aantal punten waar je goed op moet letten. Lees: 5 tips voor het livestreamen van een diploma-uitreiking.

Wat als de internet verbinding op school niet goed genoeg is?

Een livestream zonder goed internet op school opzetten klinkt onmogelijk, toch is dit voor schoolherinnering geen probleem. Voor een stabiele livestream maken we gebruik van meerdere internetverbindingen. Wanneer deze verbindingen niet aanwezig zijn op de locatie kunnen er gemakkelijk buiten meerdere 4g masten neergezet worden. Wij beschikken over meerdere providers zodat als er een 1 verbinding wegvalt de stabiliteit niet wordt verstoord.

Meer weten over het livestreamen van een diploma-uitreiking?

Neem vrijblijvend met ons contact op of vraag direct een offerte aan.