Het ontstaan van Schoolherinnering

Als ondernemer heb je wel vaker een idee, maar eens in de zoveel tijd doe je er wat mee en voer je het idee ook uit. Zo ontstond ook Schoolherinnering met een idee maar eigenlijk is de bedenker weer helemaal terug gegaan naar waar zijn passie begon…

Na 2 keer hetzelfde idee, kwam het plan

Tijdens de Coronacrisis (2020) bedacht Kevin om wellicht iets te kunnen betekenen voor groep 8 kinderen die dit jaar anders afscheid zullen nemen dan normaal. Wanneer de musical door kan gaan zal dit zeker in een kleiner gezelschap zijn en zullen opa’s en oma’s zeker niet mogen komen. Maar dit idee bleef enkel bij een gedachte.

Toen kwam Erika ( K.I.P Label ) met ongeveer dezelfde gedachte; “Kevin, kun jij niet iets betekenen voor de afscheidsmusicals?”. En toen zijn we direct begonnen met een plan. We hebben een PDF document gemaakt met alle diensten die wij konden aanbieden. Ook hebben we contact gezocht met fotografen zodat we onze diensten nog breder konden inzetten. Want er moet genoeg keuze zijn omdat niet iedere school dezelfde budgetten en voorkeuren heeft. 

Dit PDF document hebben we verspreid onder al onze contacten die een koppeling hebben met basisscholen in de omgeving. Daarna kwam al snel deze website en kwamen de eerste positieve reacties binnen.

Waar de passie begon…

Kevin Ike ( van Ei naar Kip ) is al sinds groep 5 bezig met filmen. Dit deed hij altijd tijdens zijn vakanties met z’n gezin en op de basisschool. Verjaardagen van meesters en juffen, musicals, dansvoorstellingen, jubileums en alle andere activiteiten werden vast gelegd door Kevin. Toen natuurlijk nog hobbymatig. 

Inmiddels is hij een van de bedenkers van Schoolherinnering in Veenendaal. Met zijn bedrijf  van Ei naar Kip maakt hij professionele bedrijfsfilms en online videocontent. Eigenlijk zijn de videodiensten van Schoolherinnering de dingen die hij deed toen zijn passie begon voor filmen. Het vastleggen van herinneringen op de basisschool.

Wat doet Schoolherinnering?

Schoolherinnering biedt herinneringsdocumenten voor schoolverlaters. Daarnaast hebben wij ook de technische kennis om musicals, afscheidsavonden, gala’s en diploma-uitreikingen professioneel vast te leggen op video. Ook kunnen wij deze gebeurtenissen livestreamen zodat degene die er niet bij kunnen zijn of in het buitenland zitten toch live mee kunnen kijken.

Wij hebben een gevarieerd aanbod van verschillende diensten die wij kunnen aanbieden: slideshowvideo’s , livestreams , herinneringsmagazines , uitnodigingskaarten en portretfoto’s .

Wij werken samen met verschillende fotografen, videografen, drukkers en grafische vormgevers. Kevin Ike ( van Ei naar Kip ) en Erika Koster ( K.I.P Label ) zorgen ervoor dat de kwaliteit wordt gewaarborgd en dat de communicatie soepel wordt uitgevoerd.

Meer weten over Schoolherinnering?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan ​​je graag te woord om te kijken welke oplossing het beste bij jouw wensen past.