Na 10 jaar zing ik de liedjes van mijn afscheidsmusical nog steeds mee

De afscheidsavonden op de basisscholen – met als hoogtepunt de musical – zullen er dit jaar anders uit gaan zien. Als het al mag doorgaan, zullen lang niet alle belangstellenden aanwezig mogen en kunnen zijn. Daarom bieden wij een livestream van de afscheidsavond vol herinneringen aan de basisschool aan.

Een bijzondere avond met herinneringen voor altijd

Ik ben Kevin Ike ( van Ei naar Kip ) en wanneer ik terugdenk aan de basisschool, zie ik de afscheidsmusical direct voor mij. Veel van de liedjes kunnen ik nu zo weer meezingen. Voor mijzelf is het nu zo’n 10 jaar geleden en ik ben blij dat ik vroeger als leerling mijn eigen musical heb gefilmd. Het is leuk om na een ​​aantal jaar de beelden terug te zien. Het afsluiten van de basisschooltijd is de eerste grote stap naar het volwassen leven. Je wilt graag volwassen worden, maar soms is het ook fijn om weer terug te gaan naar de tijd op de basisschool. Dat kan gemakkelijk wanneer je terug kunt kijken naar de beelden van toen.

Daarom vind ik het belangrijk om deze bijzondere avond vast te leggen voor leerlingen van groep 8.

Livestream van een afscheidsavond op de basisschool

Wij bieden naast het opnemen van de muziek en beelden ook de mogelijkheid om deze te livestreamen , zodat iedereen er – weliswaar op afstand – live bij kan zijn.

Omdat elke school een ander budget heeft, bieden wij verschillende opties voor het livestreamen. Zo is er voor elk budget wat mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om met meerdere camera’s live te streamen. Zo komen alle details goed in beeld en kunnen we eventueel zelfs een diapresentatie livestreamen. Bekijk alle prijzen en informatie over onze diensten op deze pagina.

Professionele opnames op veilige afstand

Ook maken wij professionele geluidsopnamen aan de hand van richtmicrofoons. Op die manier hoeven we niet elke leerling een aparte microfoon te geven, wat besmetting voorkomt. Daarnaast kunnen we ook direct vanaf de aanwezige geluidsinstallatie opnemen of we kunnen zelf een geluidsman meenemen.

Wij streven naar alle maatregelen van het RIVM na te leven tijdens onze werkzaamheden. We dragen mondkapjes waar nodig en proberen zo veel als mogelijk de 1,5 meter afstand te handteren. En we wassen onze handen stuk… 🙂 

Waarom Schoolherinnering voor een videoregistratie?

Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit te leveren en daarnaast ook de privacy van de leerlingen te waarborgen. Wij hebben ruime ervaring met het livestreamen en registreren van evenementen als uitvaarten, bruiloften, dansvoorstellingen en musicals.

  • Alle ruwe opnames worden na het opleveren verwijderd;
  • Binnen 8 werkdagen is de montage al klaar.

Meer weten over het opnemen van een livestreamen van de afscheidsmusical?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan ​​je graag te woord om te kijken welke oplossing het beste bij jouw wensen past.

Dit is een foto van mij in groep 8.
Ze zeiden altijd tegen mij;

“Die camera met die jongen …”

Kevin Ike

En zo zie ik er nu uit…