Herinneringsdocumenten voor schoolverlaters tijdens corona

Als leerling van de basisschool kijk je er lang naar uit: de afscheidsavond. Door corona zal dat er dit jaar helaas anders uit gaan zien dan normaal. Wij vinden het belangrijk dat herinneringen worden vastgelegd en daarom hebben wij schoolherinnering.nl opgezet en bieden wij o.a. herinneringsdocumenten aan. In dit artikel lees je wat wij allemaal kunnen bieden.

Videografie, fotografie en drukwerk

Wij hebben een gevarieerd aanbod van verschillende diensten die wij aanbieden: slideshowvideo’s , livestreams , herinneringsmagazines , uitnodigingskaarten en portretfoto’s .

Wij werken samen met verschillende fotografen, videografen, drukkers en grafische vormgevers. Kevin Ike ( van Ei naar Kip ) en Erika Koster ( KIP Label ) zorgen ervoor dat de kwaliteit wordt gewaarborgd en dat de communicatie soepel wordt uitgevoerd.

Videografie

Kevin Ike ( van Ei naar Kip ) heeft al jaren ervaring met filmen. Naast het maken van bedrijfsfilms werkt hij veel mee aan meercameraregistraties van uitvaarten en webinars. Vanaf groep 5 op de basisschool filmde hij zijn hele basisschooltijd, waaronder ook zijn eigen musical.

Samen met enthousiaste collega-filmmakers verzorgt hij voor Schoolherinnering de livestreams , videoregistraties en herinneringsvideo’s.

Fotografie

De fotografie zal grotendeels worden gedaan door Larissa Ike – Groeneveld ( Greenfield Visuals ). Zij maakt professionele foto’s van de afscheidsavonden. Ook portretten van de leerlingen kunnen worden gemaakt door ons.

Drukwerk

Het drukwerk wordt ontworpen door Erika Koster ( KIP Label ) en geleverd door Drukkerij Cunera uit Rhenen. Erika heeft al een ruime tijd ervaring met het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en drukwerk. Voor Schoolherinnering maakt zij de magazines, programmaboekjes en uitnodigingskaarten.

Waarom Schoolherinnering voor een livestream?

Wij streven erna om kwaliteit te bieden en daarnaast de privacy van de leerlingen te waarborgen.

  • Alle ruwe opnames worden na opleveren verwijderd;
  • Eén contactpersoon;
  • Snelle levertijden.

Meer weten over Schoolherinnering?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan ​je graag te woord om te kijken welke oplossing het beste bij jouw wensen past.