Eindmusical online live uitzenden op internet

Wanneer het niet mogelijk is om publiek binnen te laten bij de eindmusical van groep 8. Kan het online uitzenden op internet een goede oplossing zijn. Schoolherinnering heeft ervaring met het live uitzenden op internet van eindmusicals.

De eindmusical van groep 8 bekijken vanuit huis

Schoolherinnering biedt verschillende opties waardoor er voor elk budget wat mogelijk is. Wij kunnen live uitzenden met meerdere camera’s maar ook met 1 standaard camera. Indien gewenst kunnen wij ook het licht en geluid verzorgen zodat het een mooi compleet geheel wordt om naar te kijken vanuit huis.

Wij zijn niet afhankelijk van het internet op de locatie

Niet elke basisschool heeft een even goede internetverbindingen maar wij zijn hier niet afhankelijk van. Wij maken gebruik van verschillende opties om de livestream zo stabiel mogelijk te houden vanaf elke locatie. Hiervoor plaatsen wij indien nodig meerdere 4G masten van verschillende providers.

De privacy van de leerlingen

Alle livestreams die wij verzorgen worden standaard voorzien van een wachtwoord en zijn alleen te bekijken via een link die gedeeld wordt via de school. Hiermee proberen wij zoveel als mogelijk de privacy te waarborgen. Wanneer iemand de link en het wachtwoord verder deelt kunnen wij hier helaas niets aan doen. Het is daarom wel van belang om ouders toestemming te vragen, hiervoor hebben wij standaard formulieren beschikbaar die je kunt aanvragen via de contactpagina.

Meer weten over het live uitzenden van de eindmusical via internet?

Neem vrijblijvend met ons contact op of vraag een offerte aan.