Groep 8 musical laten livestreamen

In 2021 zal de musical van groep 8 er anders uit zien dan normaal. We weten nog niet wat de maatregelen gaan zijn richting de zomer. De kans is wel redelijk aanwezig dat het niet mogelijk is om een school vol met ouders, opa’s en oma’s te hebben die kijken naar de musical. Hoe graag we dat natuurlijk willen. Een oplossing kan zijn het livestreamen van de musical.

De groep 8 musical via een livestream

Voor het livestreamen van de groep 8 musical bieden wij verschillende oplossingen. Deze oplossingen zijn er voor elk budget. We kunnen livestreamen met 1 camera maar ook met meerdere camera’s en we kunnen ook het geluid en licht volledig verzorgen. Zo wordt het vanuit huis een echte complete show.

Uiteraard nemen we de volledige livestream ook op. Zo kan de groep 8 musical achteraf net zo vaak terug gekeken worden als de leerlingen of ouders en natuurlijk leerkrachten dat willen.

Wij helpen bij de volledige productie

Wanneer je de musical via een livestream doet zijn er voor de spelers ook een aantal dingen anders. Daarom hebben wij een aantal tips gegeven die kunnen helpen bij het oefenen. Uiteraard kun je ons ook altijd contacten bij vragen.

Wat als er geen internet op school is?

Dat is voor ons geen probleem. Voor een stabiele internetverbinding gebruiken we meerdere internetverbindingen. En wanneer dit nodig is kunnen we ook buiten de school meerdere 4G masten neerzetten. Wij beschikken over meerdere providers het voordeel heeft dat als er 1 verbinding weg valt de stabiliteit niet verstoort wordt.

Meer weten over het livestreamen van de groep 8 musical?

Neem vrijblijvend met ons contact op of vraag een offerte aan.