Beeld, licht en geluid voor afscheidsmusical

De afscheidsmusical van de basisschool is het moment waar je naar uitkijkt van af de 1e dag in groep 8. Het is een leuke en mooie manier om samen met je klasgenoten afscheid van elkaar en van school te nemen voordat iedereen naar het voortgezet onderwijs gaat. Naast een spannend verhaal, een prachtig decor en enthousiaste kinderen, is beeld, licht en geluid ook essentieel voor een geslaagde musical. Goed beeld, licht en geluid is de basis voor een goede en mooie musical. Het is belangrijk dat de kinderen kunnen stralen en dat ze goed te verstaan zijn. Mooi licht en geluid zijn hier natuurlijk een belangrijke factor in. Licht en geluid moeten de kinderen ondersteunen en zekerheid geven. Het is dus belangrijk dat dit van goede kwaliteit is.

Waarom is goed licht en geluid bij een musical belangrijk?

Ook als je de opnamen van de musical later nog eens wilt terugkijken is het belangrijk dat het licht en geluid goed is. Als je na 5 jaar of zelfs later de musical nog eens terug wilt kijken is het jammer als je de helft niet verstaat of dat het beeld slecht uitgelicht is.

Wij kunnen scholen volledig ontzorgen in de technische ondersteuning bij het opvoeren van de afscheidsmusical.

Beeld verbinding naar een andere ruimte of locatie

Door Corona mogen er maar een bepaald aantal mensen in de ruimte aanwezig zijn waar de musical opgevoerd wordt. Het kan zelfs zo zijn dat er geen ouders of andere belangstellenden in de ruimte aanwezig mogen zijn. Vandaag de dag is het zeker mogelijk om dit op een andere plek te realiseren zo dat ouders en andere belangstellenden wel fysiek aanwezig kunnen zijn. Of door het zichtbaar en verstaanbaar te maken door gebruik van beeldschermen en speakers op een andere locatie.