Diploma-uitreiking live online uitzenden

Wanneer live publiek bij een diploma-uitreiking niet mogelijk is, is het online uitzenden van de uitreiking wellicht een passende oplossing. Schoolherinnering heeft ruime ervaring met het live uitzenden van diploma-uitreikingen op het internet.

De diploma-uitreiking beleven vanaf de bank

Schoolherinnering biedt verschillende opties betreft het livestreamen van opnames. De opties zijn er voor elk budget en voor elk formaat. Zo kunnen wij live uitzenden met meerdere camera’s, maar het is ook mogelijk met slechts 1 camera. Indien gewenst kunnen wij ook het licht en geluid verzorgen van de diploma uitreiking, zodat de opnames een mooi en compleet geheel vormen.

Niet afhankelijk van het internet op de locatie

Haast elke hogeschool, universiteit of opleidingsinstelling beschikt tegenwoordig over een goede internetverbinding. Toch zijn wij niet afhankelijk van deze verbinding. Wij maken gebruik van verschillende opties om de livestream zo stabiel mogelijk te houden vanaf elke locatie. Hiervoor plaatsen wij indien nodig meerdere 4g masten van verschillende providers.

De privacy van de leraren en gediplomeerden

De livestream die wij verzorgen wordt standaard voorzien van een wachtwoord en is alleen toegankelijk via de link die de instelling alleen zelf kan delen met de gediplomeerden. Hiermee proberen wij zoveel als mogelijk de privacy van de deelnemers te waarborgen. Wanneer iemand de link en het wachtwoord, bewust of onbewust, verder verspreidt kunnen wij hier helaas niets aan doen. Het is dus van belang om aan de gediplomeerden toestemming te vragen. Hiervoor hebben wij standaardformulieren beschikbaar die je kunt aanvragen via de contactpagina.

Opname mogelijkheden van de uitreiking van het diploma

Naast het laten livestreamen van de diploma-uitreiking is ook mogelijk om de uitreiking alleen te laten filmen. Voor het laten filmen van de uitreiking bieden wij verschillende oplossingen. Lees hier meer.

Hoe leveren wij de opnames af?

Het afleveren van de opgenomen beelden kan via een online link, een usb stick of zelfs nog via een dvd. Het afleveren op dvd raden wij wel af i.v.m. de kwaliteit die vele maler lager is dan via een downloadbare link of een usb stick.

Meer weten over het live uitzenden van diploma-uitreikingen?

Neem vrijblijvend met ons contact op of vraag online een offerte aan.

Wil je meer weten?

Meer weten over het laten filmen van een diploma-uitreiking? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij staan u ook graag te woord, neem vrijblijvend contact met ons op. Via info@schoolherinnering.nl of bel naar 0318 – 26 10 85.