Diploma-uitreiking laten filmen

Studenten kijken vanaf het eerste studiejaar al uit naar zijn of haar diploma-uitreiking. Het diploma is immers het bewijs dat je voldoende kennis hebt om hiermee aan de slag te gaan in het werkveld. Het is dus zeker een hoogtepunt en dus de moeite waard om een diploma-uitreiking professioneel vast te laten leggen, zodat je dit moment nooit meer kunt vergeten.

Schoolherinnering biedt verschillende mogelijkheden betreft het filmen en opnemen van de diploma-uitreiking. Naast het filmen van de uitreiking kan je de uitreiking ook laten livestreamen. Zo kan iedereen, ook de mensen thuis, meegenieten van dit hoogtepunt.

De mogelijkheden voor het filmen van de diploma-uitreiking

Voor de opnames kun je kiezen voor een basic pakket met 1 vaste camera, maar wij bieden ook uitgebreidere opties met meerdere bemande camera’s en eventueel een geluidsman. Zo hebben wij voor ieder budget een passende oplossing.

Voor het opnemen van de uitreiking maken we gebruik van professionele camera’s en microfoons. Zowel de docenten als de gediplomeerden zijn hierdoor altijd goed te zien en goed te verstaan. De opgenomen beelden van de diploma-uitreiking kunnen altijd terug worden gekeken. Het opnemen van de uitreiking blijft een herinnering voor altijd, voor zowel de studenten als de ouders.

Wanneer de wens er is kunnen wij ook het licht en geluid verzorgen van de diploma-uitreiking.

Hoe leveren wij de opnames af?

Het afleveren van de opgenomen beelden kan via een online link, een usb stick of zelfs nog via een dvd. Het afleveren op dvd raden wij wel af i.v.m. De kwaliteit die vele maler lager is dan via een downloadbare link of een usb stick.

Livestream mogelijkheden bij het uitreiken van het diploma

Naast het laten filmen van de diploma-uitreiking is ook mogelijk om de uitreiking te laten livestreamen. Voor het livestreamen van de dipoma-uitreiking bieden wij verschillende oplossingen. Lees hier meer.

Het examen gala laten filmen

Vaak organiseren middelbare scholen voor het uitreiken van het diploma een examen gala. Hierbij komen alle examen kandidaten aan op school of een andere locatie in hun mooiste kleren. Ook komen de studenten vaak aan in bijzondere wagens zoals oude brandweerwagens, legervoertuigen of luxe koetsen. Wij kunnen van dit examen gala een professionele videoregistratie maken.

Wil je meer weten?

Meer weten over het laten filmen van een diploma-uitreiking? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij staan u ook graag te woord, neem vrijblijvend contact met ons op. Via info@schoolherinnering.nl of bel naar 0318 – 26 10 85.

uitreiking diploma laten filmen