Livestream van een diploma-uitreiking

Wij zijn een toegevoegde waarde voor middelbare scholen. Wij kunnen de diploma-uitreiking en eventueel het gala professioneel opnemen en livestreamen.

Diploma-uitreiking live meekijken vanuit huis

Als de diploma-uitreiking dit jaar door kan gaan, zullen niet alle belangstellenden aanwezig mogen of kunnen zijn. Wij bieden de mogelijkheid om dit bijzondere moment professioneel te livestreamen. Met meerdere camera’s kunnen wij ervoor zorgen dat alle details goed in beeld worden gebracht tijdens de uitreiking. Ook zullen wij ervoor zorgen dat het geluid professioneel wordt opgenomen en gestreamd.

Waarom wij u kunnen helpen

  • Wij hebben al jaren ervaring met diverse soorten videoproducties;
  • Alle livestreams die wij verzorgen zijn beveiligd met een wachtwoord;
  • Alle ruwe opnames worden na opleveren verwijderd;
  • Wij zijn niet afhankelijk van de internetverbinding op locatie.

Wat zijn de kosten van een livestream?

Het livestreamen van een diploma-uitreiking vraagt om maatwerk, dit komt omdat er vaak op verschillende locaties en dagen de uitreiking wordt gedaan. Daarom maken wij graag voor u een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op om een offerte aan te vragen.

Wel kunnen wij een richtprijs geven: de basisoptie – met één camera – is mogelijk vanaf 850 euro. Een 4-cameraregistratie is mogelijk vanaf 1500 euro. De exacte prijzen zijn afhankelijk van de wensen, de lengte en het aantal klassen. Bekijk het prijsoverzicht hier.

Ook het gala kan live worden uitgezonden

Naast het de uitreiking van het diploma kan ook het gala worden gefilmd of online worden uitgezonden via een livestream. Ook kunnen wij helpen bij het verzorgen van het licht en geluid bij het examengala.

Meer weten over het livestreamen van een diploma-uitreiking?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord om te kijken welke oplossing het beste bij u past.